vandretur

3 år siden |  0 comments  |  Diverse

Julen er over os nu, og det er måske de færreste der føler, at de har tid og overskud til at kunne skue længere end jule- og nytårsaften. Men ikke desto mindre, så kommer der også et nyt år. År 2016. År 2016 indeholder igen en masse ferieuger, hvor mange danskere gerne tager udenlandsk. Det er derfor en god idé allerede at planlægge ferie nu, eller meget snart i hvert fald, og en af de ferier kunne jo passende være en vandreferie.
Vi har samlet 3 gode råd til, hvordan du hjælper dig selv til at få en helt fantastisk tur.

Kend dine egne evner


Det er vigtigt når du sætter dig ned for at planlægge din vandreferie, at du er klar over, hvilket niveau du har. Vandreruterne kommer i mange forskellige sværhedsgrader, så det er vigtigt at gøre op med sig selv, hvad man kan klare. Det ville næppe være en vellykket ferie, hvis man kommer frem og ikke kan gennemføre turen.

Hav udstyret i orden


Dette punkt er nok et af de allervigtigste. Man kan ikke tage på vandreferie, uden ikke først at have shoppet godt ind til det ordentlige udstyr. Noget er det vigtigste udstyr er fodtøjet. Her er der tale om et par gode vandre sko, eller et par ordentlige støvler. Skoene og støvler har hver deres forcer.

Skoene vejer som regel mindre, og gør derved turen lettere. Skoen kan også af og til være mere behagelig end støvlen, da den sidder mere som et par almindelige sko, og derved er lettere at bevæge sig rundt i.

Støvlen derimod, giver støtte meget længere op ad anklen, og mindsker altså risikoen for, at turen skal stoppe tidligt på grund af en dum skade. Det er også muligt at finde nogle støvler som er designet til at sidde så godt på foden, at det skulle være ligesom at have en sok på.

Fodtøjet er ikke det eneste udstyr der er vigtigt. En god rygsæk er også en nødvendighed. Ikke for stor, men heller ikke for lille. Igen er det vigtigt at kende egne evner, så man ved, hvilken rygsæk der passer til lige netop den tur.

Det er klart at jo bedre udstyr man vil have, jo dyrere bliver det også. Men med lidt vilje, kan man sagtens finde noget fint udstyr, til en overkommelig pris.

Vælg det rigtige sted


Når du så endelig føler dig klar til at tage af sted, skal destinationen afgøres. Er man nybegynder kunne det måske også være en god idé at vælge en tur med en guide, så man får en ordentlig og sikker tur. Det er i hvert fald vigtigt igen at give sig god tid til at søge rundt omkring på nettet. Her kan du finde en masse gode vandresteder, og niveauet og sværhedsgraderne er altid oplyst.Det var så et par råd til den gode vandreferie. Der er selvfølgelig nogle flere ting man skal tage højde for, men disse ting her er de mest essentielle. God tur!

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Kom langt med en bonuskode fra Unibet

Der er rigtig mange, der godt kan lide at se sport live eller i fjernsynet. Men nogle gange kan det godt være lidt kedeligt. Det kan for eksempel være, at man er så uheldig at se en rimelig kedelig fodboldkamp, hvor der ikke er særlig mange chancer,...

3 billige måder at markedsføre din virksomhed på

De fleste virksomhedsejere er enige om, at markedsføring er afgørende for at skabe en succesfuld virksomhed. Men hvordan kan du få billig markedsføring, der virker? I denne artikel finder du tre marketingskanaler, som har bevist deres værd over en læ...

På jagt efter en gave til faren der har alt

Skal man give far en god gave er der efterhånden så mange gode idéer at vælge i mellem at det ikke er til at finde rundt i. Er det til din gamle far på 70 er det måske en type gave du skal gå efter frem for hvis det er den nybagte far på 30. Her komm...