betfair

2 år siden |  0 comments  |  Diverse

At placere bets eller spille på forskellige turneringer og kampe inden for sportsverdenen har længe været en populær disciplin hos os danskere. Og efter opfindelsen og udbredelsen af internettet er betting kun blevet endnu nemmere og endnu sjovere.

Der er nemlig en hel del gode fordele ved at placere bets gennem nettet i stedet for at gøre det på den traditionelle måde ved en almindelig bookmaker.

Fordelene ved betting over internettet


En af de største fordele ved betting på nettet er at der hele tiden bliver tilføjet flere og flere forskellige sportsgrene og konkurrencer du kan spille på, hvilket betyder at du næsten altid vil kunne finde noget inden for dit interesseområde. Langt de fleste online bookmakere udbyder naturligvis muligheden for at spille på de typiske sportsgrene som fodbold, håndbold, basketball, tennis og så videre.

Men med tiden er nogle af disse tjenester også begyndt at tilbyde dig at spille på mere utraditionelle turneringer og konkurrencer som for eksempel skak, motorsport, golf med flere.

Det helt nye som enkelte online bookmakere tilbyder er betting på e-sport, altså forskellige computerspil. Som nævnt kommer der hele tiden flere og flere nye muligheder for betting til, så du burde ikke have svært ved at finde og placere bets på en sportsgren du synes er spændende eller ved noget om.

Ud over det store udvalg af forskellige spil og sportsgrene har betting over internettet en anden stor fordel, nemlig at du kan klare det hele hjemmefra. Med de traditionelle bookmakere er det nødvendigt at forlade dit hjem for at gå eller køre ned til bookmakeren for at placere dine bets.

De nye online bookmakere giver dig muligheden for at placere bets blot ved et par tryk med musen. Mange af de online bookmakere har desuden en mobilapp, hvilket gør det muligt for dig at placere bets og følge med i kampresultater når du er på farten.

Kom godt i gang med online betting


Hvis online betting er noget du synes lyder interessant skal du ikke være sky for at prøve det. Det er både sjovt og underholdende, og giver dig potentiale for at vinde en god slat penge med i købet.

Mange som ikke har prøvet at spille om penge før kan godt føle sig skræmt over risikoen for at miste deres penge, og dette er bookmakerne fuldt ud klar over. Derfor tilbyder mange af disse bookmakere en form for bonus, som gør det mere attraktivt for nye brugere af deres hjemmeside at placere bets.

Betfair giver freebets som bonus, hvilket betyder at du som ny bruger vil få alle dine penge returneret – uanset om du vinder eller taber – den første gang du spiller på en kamp. Dog giver de maksimalt 1000kr, men det er alligevel en god måde at vise nye brugere det sjove ved betting.

Andre bookmakere stiller ofte et vist beløb til rådighed du kan placere bets for, men det smarte ved freebets er at selv hvis du vinder får du 100% af dine penge tilbage.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

3 gode råd til en vellykket vandreferie

Julen er over os nu, og det er måske de færreste der føler, at de har tid og overskud til at kunne skue længere end jule- og nytårsaften. Men ikke desto mindre, så kommer der også et nyt år. År 2016. År 2016 indeholder igen en masse ferieuger, hvor m...

Kom langt med en bonuskode fra Unibet

Der er rigtig mange, der godt kan lide at se sport live eller i fjernsynet. Men nogle gange kan det godt være lidt kedeligt. Det kan for eksempel være, at man er så uheldig at se en rimelig kedelig fodboldkamp, hvor der ikke er særlig mange chancer,...

Sports- og tøjkæder får vokseværk

Nyform sælger sportstøj til usportslige lave priser og har gjort det i snart 30 år. Indtil 2013 var det udelukkende salg til private, men nu går de efter klubber, erhvervslivet og udlandet. Ejeren, Kurt E. Nielsen, efterliver derfor sin vision om, a...