hårtrimmer

3 år siden |  0 comments  |  Diverse

Som du måske ved, så findes der heldigvis en masse websites, som kan hjælpe dig godt på vej. Det er det helt skønne ved internettet. Det kan altid hjælpe dig, uanset hvor dumt dit spørgsmål er.

Du kan besøge hårtrimmer-test.dk. Her finder du alverdens hårtrimmere stillet op imod hinanden, så du ikke behøver at rende fra butik til butik og huske alle hårtrimmernes priser og ydelse i hovedet. Her får du dem serveret på et sølvfad lige for næsen af dig.


En hårtrimmer du måske skal holde dig fra


Som nummer chok kan man finde BaByliss Pro FX768E Hårtrimmer. Vi tror dog, at det blot skyldes det, at den ingen anmeldelser har fået. Det kan jo på sin vis være en både et positivt og et negativt resultat. Dog ligger det nok mere midt imellem. Folk har måske ikke været fuldstændig overvældet af den virkning, det har dog heller ikke været helt forfærdeligt. Derfor mener vi ikke, at man bør fuldstændig afskrækket fra denne hårtrimmer. Den er sikkert en udmærket af slagsen for den pris på 700 kr.

Den har f.eks. en virkningstid på 60 min. Det er bestemt ikke en sårlig tid, når man tænker på, at man måske ikke bruger den så ofte eller i så lang tid ad gangen. Hvis man ikke bruger den så ofte, så kan man også nemt finde tid til, at få den opladt igen. Man kan formentlig godt nå at bruge den to gange, inden den går ud som et lys. Det er selvfølgelig super irriterende, hvis man står og skal til at ud og døren, og den så går i stå. Man vil aldrig være helt fuldendt, hvis man går ud ag døren med hår, som kun er klippet i den ene side. Måske er der nogen, som vil synes om det, men hvis det ikke var meningen, så kan det helt sikkert godt ødelægge end humør.


Den bedste hårtrimmer af dem alle


Som den bedste på listen, finder vi noget lidt andet. Den bedste hårtrimmer på hårtrimmer-test.dk er Panasonic ER 1611 Hårtrimmer. Denne trimmer er blevet bedømt langt over 1000 gange, hvilket vil sige, at folk har haft en klar mening. Ud af de mange meninger og stemmer, har trimmeren næsten opnået de 5 stjerne – den er ikke langt fra. Utroligt nok er dens drifttid lidt kortere, end den hårtrimmer, som lå på sidstepladsen. Dette har altså ikke haft så stor betydning i forhold til, hvad andre ting betyder.

Det er måske heller ikke så mærkeligt, når alt kommer til alt. Når man ser på den specifikationer, er der noget mere at fortælle, end når man kigger på den anden. F.eks. fortæller den noget om dens opladningstid, hvilket ligger på en time. Sørger man derfor for, at man er i nogenlunde tid, vil man godt kunne nå at færdiggøre looket, inden man er på vej ud af døren. Vi får også at vide, hvor mange gange svingninger der er pr. minut. Det kommer op de overvældene 10.000 svingninger pr. minut, hvilket bestemt ikke er et lille tal. På den måde, kan få fjernet en masse hår på meget lidt tid.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Kom langt med en bonuskode fra Unibet

Der er rigtig mange, der godt kan lide at se sport live eller i fjernsynet. Men nogle gange kan det godt være lidt kedeligt. Det kan for eksempel være, at man er så uheldig at se en rimelig kedelig fodboldkamp, hvor der ikke er særlig mange chancer,...

3 billige måder at markedsføre din virksomhed på

De fleste virksomhedsejere er enige om, at markedsføring er afgørende for at skabe en succesfuld virksomhed. Men hvordan kan du få billig markedsføring, der virker? I denne artikel finder du tre marketingskanaler, som har bevist deres værd over en læ...

På jagt efter en gave til faren der har alt

Skal man give far en god gave er der efterhånden så mange gode idéer at vælge i mellem at det ikke er til at finde rundt i. Er det til din gamle far på 70 er det måske en type gave du skal gå efter frem for hvis det er den nybagte far på 30. Her komm...