lækker investeringsejendom

3 år siden |  0 comments  |  Økonomi

Boligmarkedet svømmer i billige investeringsejendomme. Disse ejendomme lider af slitage og forfaldenhed men kan med en kærlig hånd igen fungere som eftertragtede udlejningsejendomme.

Grundet de finansielle kriseperioder har flere udlejningsejendomme måtte dreje nøglen om og opgive drømmen om at blive den næste bolighaj. Dette har efterladt markedet med potentiale for en ny æra og giver mulighed for, at du kan lave en god investering ved at udnytte den imødekommende situation. At blive boligudlejer kræver ikke megen erfaring, men det kræver alene, at du tør tage chancen. Denne chance kan være risikofuldt, men med de lave købspriser og potentiale for høje lejeindtægter kan chancen være særdeles fordelagtig for enhver, som ønsker at lave en god investering.

De mange investeringsejendomme har efterhånden været til salg i længere perioder. Med forbehold på en usikker økonomi har markedet været påpasselig med at investere i flere ejendomme. Derfor er det nu du bør slå til. Før du ved af det er din chance spildt, og en anden har i stedet fået fordel af den gode investering.

Er du interesseret i at lave en god investering har vi sammensat en guide til, hvordan du overordnet set kan gøre.

Skab overblik over markedet


For at finde den investeringsejendom, som passer bedst efter dit ønske, bør du gardere dig med professionelle fagfolk. Her menes faglærte ejendomsmæglere, som ikke bare har kendskab til de tilbud markedet har, men som også kender til de forhold, der er aktuelle for ejendommenes beliggenhed. Her tales om forhold, som du ikke har den store indsigt i, medmindre du ved hvor du skal lede, fx myndighedsreguleringer, prisniveau og udlejningsmuligheder.

Når du indleder et samarbejde med en ejendomsmægler, er denne interesseret i at efterkomme dine behov bedst muligt. Derfor er det vigtigt, at du lytter til din ejendomsmægler og tager hensyn til den vejledning, du får herigennem. For at få et bedre overblik over boligmarkedet og kompetent vejledning til din eftersøgning, kan du finde mere dybdegående information her.

Istandsæt din investeringsejendom


Når du har fundet den investeringsejendom, som synes ideel for netop dig, skal du overveje hvilke istandsættelser denne kræver. For at kunne udleje dine lokaler er der en række krav, som skal opfyldes til punkt og prikke.

Et af de mest væsentlige forhold er ejendommens vvs. Har ejendommen ligget ubenyttet på markedet længe, vil den indbyggede vvs ofte være utilstrækkelig i forhold til de krav, der stilles af det offentlige. En god vvs bør ikke undervurderes og kan i mange uheldige situationer være et af de punkter, som kan få fatale konsekvenser for en uforberedt udlejer.

Ud over lovreguleringer er en veludført vvs-installation uløseligt lig med en højere popularitet blandt markedets boliglejere. Køkkenet og badeværelset er muligvis boligens to mest benyttede rum, og med en fed indretning vil du dermed kunne tage en højere udlejningspris for dit lejemål. For at få et overblik over hvilke forhold, der skal tages særligt hensyn til, når du istandsætter din investeringsejendom, kan du tjekke sortimentet hos billigvvs.dk.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Sådan kan man få et lån som privatperson

Går man som privatperson og mener, at man har behov for at få sig et lån, så man har mulighed for at købe sig til netop de forbrugsgoder, som man står og gerne vil have fat på, så er det slet ikke så vanskeligt endda at finde et godt sted at få et kv...

Sådan finder du den rigtige A-kasse

Når man er på arbejdsmarkedet er det også normalt, at man er medlem af en a-kasse. Det er man for, at sikrer sig økonomisk støtte, vejledning og træning, hvis man skulle blive arbejdsløs. En a-kasse fungere på den måde, at man betaler et månedligt be...

Min A-kasse tager imod alle

I Min A-kasse kan alle være med! Så står du i den uheldige situation, hvor du er blevet ledig på arbejdsmarkedet af den ene eller anden grund, er står Min A-kasse altid med åbne arme. De er altid parat med en hjælpende hånd. En billig A-kasse til eth...