bryllup

2 år siden |  0 comments  |  Diverse

Er I så heldige, at have fundet hinanden og går og planlægger det store bryllup med hinanden? Så er I sikkert også ved at gøre jer nogle tanker om bryllupsrejsen. Mange holder et mindre bryllup i dag og prioriterer at komme langt væk sammen og nyde den første søde tid som ægtefolk. Store fester kan også afholdes på et mindre budget og behøves ikke at være skrabede. Der er sund fornuft i at give den hele armen, når det kommer til jeres honeymoon. Udskyd eventuelt rejsen til lidt tid efter festen. Der selvfølgelig noget ekstremt romantisk i at stikke af sammen ud på natten, men i praksis, kan det være meget rart lige at vente til et par dage efter.

Bryllupsrejser med garanti for romantik


Romantik må der til på en rigtig bryllupsrejse. Det er meget forskelligt, hvad man finder romantisk, men som udgangspunkt, bør I vælge et sted, hvor der er smukt og mulighed for masser af privatliv, så I rigtig kan nyde hinanden i fred og ro. Gå efter en destination, som ingen af jer har prøvet før eller et sted som I gerne vil genopleve sammen igen. På den måde ender ingen af jer som guide og alt hvad I oplever, er noget som kun I har sammen.

Længden af bryllupsrejsen og hvor langt væk den holdes, betyder ikke så meget. En forlænget weekend til en europæisk storby, kan være nok så charmerende, som en tur til Asien på 14 dage. Som med al anden planlægning omkring et bryllup, er det vigtigste, at I gør det på præcis jeres måde og efter jeres smag, selvom andre måske ville gribe det anderledes an. Er I ikke til palmestrand og høje temperaturer, så vælg noget helt andet.

Planlæg ikke for stramt et program for bryllupsrejsen, det er fint at have nogle ting som I på forhånd ved, at I gerne vil se og opleve, men nyd også at have tid til at ligge længe i sengen eller trave lange ture og bare være nygifte og lykkelige.

Start planlægningen af bryllupsrejsen tidligt


Der er mange fordele ved at begynde planlægningen af bryllupsrejsen tidligt, en af de største er, at I sparer en masse penge og får god tid til, at undersøge de forskellige muligheder der matcher jeres budget og temperament. På nettet findes masser af bureauer, en del af dem er specialister i bryllupsrejser, men langt det billigste er, hvis I selv skruer en rejse sammen. Søg selv efter flybilletter og hotelværelse, vær opmærksom på, at her er der gode rabatter at hente, hvis det bestilles samlet et sted. Om I vælger siden her eller der, at bestille på, kan I beslutte ud fra andre kunders anmeldelse af de produkter og den service der leveres.

Mange par fortryder bittert siden hen, at de valgte at spare bryllupsrejsen, så det kan varmt anbefales at tage af sted også selvom pengene ikke lige rækker til den helt store drømmerejse. Der vil altid være noget særligt over en honeymoon, så udskyd den ikke alt for længe.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

3 gode råd til en vellykket vandreferie

Julen er over os nu, og det er måske de færreste der føler, at de har tid og overskud til at kunne skue længere end jule- og nytårsaften. Men ikke desto mindre, så kommer der også et nyt år. År 2016. År 2016 indeholder igen en masse ferieuger, hvor m...

Sports- og tøjkæder får vokseværk

Nyform sælger sportstøj til usportslige lave priser og har gjort det i snart 30 år. Indtil 2013 var det udelukkende salg til private, men nu går de efter klubber, erhvervslivet og udlandet. Ejeren, Kurt E. Nielsen, efterliver derfor sin vision om, a...

Derfor bør du prøve online betting

At placere bets eller spille på forskellige turneringer og kampe inden for sportsverdenen har længe været en populær disciplin hos os danskere. Og efter opfindelsen og udbredelsen af internettet er betting kun blevet endnu nemmere og endnu sjovere....