bryllup

3 år siden |  0 comments  |  Diverse

Er I så heldige, at have fundet hinanden og går og planlægger det store bryllup med hinanden? Så er I sikkert også ved at gøre jer nogle tanker om bryllupsrejsen. Mange holder et mindre bryllup i dag og prioriterer at komme langt væk sammen og nyde den første søde tid som ægtefolk. Store fester kan også afholdes på et mindre budget og behøves ikke at være skrabede. Der er sund fornuft i at give den hele armen, når det kommer til jeres honeymoon. Udskyd eventuelt rejsen til lidt tid efter festen. Der selvfølgelig noget ekstremt romantisk i at stikke af sammen ud på natten, men i praksis, kan det være meget rart lige at vente til et par dage efter.

Bryllupsrejser med garanti for romantik


Romantik må der til på en rigtig bryllupsrejse. Det er meget forskelligt, hvad man finder romantisk, men som udgangspunkt, bør I vælge et sted, hvor der er smukt og mulighed for masser af privatliv, så I rigtig kan nyde hinanden i fred og ro. Gå efter en destination, som ingen af jer har prøvet før eller et sted som I gerne vil genopleve sammen igen. På den måde ender ingen af jer som guide og alt hvad I oplever, er noget som kun I har sammen.

Længden af bryllupsrejsen og hvor langt væk den holdes, betyder ikke så meget. En forlænget weekend til en europæisk storby, kan være nok så charmerende, som en tur til Asien på 14 dage. Som med al anden planlægning omkring et bryllup, er det vigtigste, at I gør det på præcis jeres måde og efter jeres smag, selvom andre måske ville gribe det anderledes an. Er I ikke til palmestrand og høje temperaturer, så vælg noget helt andet.

Planlæg ikke for stramt et program for bryllupsrejsen, det er fint at have nogle ting som I på forhånd ved, at I gerne vil se og opleve, men nyd også at have tid til at ligge længe i sengen eller trave lange ture og bare være nygifte og lykkelige.

Start planlægningen af bryllupsrejsen tidligt


Der er mange fordele ved at begynde planlægningen af bryllupsrejsen tidligt, en af de største er, at I sparer en masse penge og får god tid til, at undersøge de forskellige muligheder der matcher jeres budget og temperament. På nettet findes masser af bureauer, en del af dem er specialister i bryllupsrejser, men langt det billigste er, hvis I selv skruer en rejse sammen. Søg selv efter flybilletter og hotelværelse, vær opmærksom på, at her er der gode rabatter at hente, hvis det bestilles samlet et sted. Om I vælger siden her eller der, at bestille på, kan I beslutte ud fra andre kunders anmeldelse af de produkter og den service der leveres.

Mange par fortryder bittert siden hen, at de valgte at spare bryllupsrejsen, så det kan varmt anbefales at tage af sted også selvom pengene ikke lige rækker til den helt store drømmerejse. Der vil altid være noget særligt over en honeymoon, så udskyd den ikke alt for længe.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Kom langt med en bonuskode fra Unibet

Der er rigtig mange, der godt kan lide at se sport live eller i fjernsynet. Men nogle gange kan det godt være lidt kedeligt. Det kan for eksempel være, at man er så uheldig at se en rimelig kedelig fodboldkamp, hvor der ikke er særlig mange chancer,...

3 billige måder at markedsføre din virksomhed på

De fleste virksomhedsejere er enige om, at markedsføring er afgørende for at skabe en succesfuld virksomhed. Men hvordan kan du få billig markedsføring, der virker? I denne artikel finder du tre marketingskanaler, som har bevist deres værd over en læ...

På jagt efter en gave til faren der har alt

Skal man give far en god gave er der efterhånden så mange gode idéer at vælge i mellem at det ikke er til at finde rundt i. Er det til din gamle far på 70 er det måske en type gave du skal gå efter frem for hvis det er den nybagte far på 30. Her komm...