sportstøj

3 år siden |  0 comments  |  Diverse

Nyform sælger sportstøj til usportslige lave priser og har gjort det i snart 30 år. Indtil 2013 var det udelukkende salg til private, men nu går de efter klubber, erhvervslivet og udlandet. Ejeren, Kurt E. Nielsen, efterliver derfor sin vision om, at sportstøj i høj kvalitet til billige penge også er for klubber og erhverv, som ønsker at købe i større partier. Og hvad der egentlig startede med lille butik på Rømø, hvor der både blev solgt brugskunst og fritidsbeklædning, er nu blevet en stor kæde, der har fået vokseværk og ikke lader sig begrænse af landets grænser. I de fysiske butikker såvel som i webshoppen findes Nyforms egne mærker – Nanok, Just og Nico – men de tilbyder også globale brands som Nike, Adidas, Columbia og Helly Hansen. Desuden matcher de alle priserne med andre webshops, der har lignende produkter.

Aggressiv priskrig er vejen frem

Nyform har butikker i både ud- og indland, og de fleste af butikkerne befinder sig i de største turistbyer. Med konceptet; ”mest muligt for mindst muligt” fører virksomheden en prisstrategi, som gør ondt på deres konkurrenter. Taktikken er at købe stort ind direkte fra producenten for derefter at sælge direkte til kunden. På den måde undgår de dyre mellemled og kan derfor sælge produkterne billigt. Det er heraf, de af konkurrenterne får deres øgenavn: ”Dem med de usportslige priser”.

Også usportslige priser i udlandet

Virksomheden, der holder til i Kolding, har fået vokseværk og har brudt landets grænser. Nyform har som alle andre fysiske butikker med respekt for sig selv en webshop, hvor de tilbyder alle deres produkter. Men efterspørgslen på deres varer i de fysiske butikker har været stigende blandt de mange turister – og derfor ekspanderer Nyform webshoppen, så den også kan findes på svensk og tysk.

En ekstraordinær kundeoplevelse

I webshoppen finder du alt fra sommer- og vintertøj til rygsække og bolde, og der er altid den nyeste mode. Webshoppen er med helt fremme, når det handler om kundetilfredshed.

  • Der er gratis fragt ved køb over kr. 299,-
  • Fuld returret i 60 dage
  • Byt i de ca. 30 fysiske butikker
  • Bestiller du dine varer før klokken 14, så har du dem dagen efter
  • Og skal man tro Trustpilots 2456 anmeldere af Nyform, så er det her stedet, hvor man får en god kundeservice. 9,7 ud af 10 mulige!

Du kan tjene penge på stort tøj

Selvom ’stort tøj’ for mange lyder negativt, kunne det ikke være længere fra sandheden. ALLSIZE er endnu en dansk virksomhed, som flyver derudaf med international succes en masse. Det hæderkronede aktieselskab har efterhånden etableret sig selv som den ukronede konge af det europæiske marked for store herrestørrelser. Denne titel kommer ikke bare af sig selv. Igennem hårdt arbejde, og flere års aggressive angreb på en utraditionel branche, må man sige at ALLSIZE med sin classy webshop og de lækre brands har fået en helt særlig plads i hjertet hos den mandige del af befolkningen, som ikke tager sig til takke med andenrangs produkter.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Kom langt med en bonuskode fra Unibet

Der er rigtig mange, der godt kan lide at se sport live eller i fjernsynet. Men nogle gange kan det godt være lidt kedeligt. Det kan for eksempel være, at man er så uheldig at se en rimelig kedelig fodboldkamp, hvor der ikke er særlig mange chancer,...

3 billige måder at markedsføre din virksomhed på

De fleste virksomhedsejere er enige om, at markedsføring er afgørende for at skabe en succesfuld virksomhed. Men hvordan kan du få billig markedsføring, der virker? I denne artikel finder du tre marketingskanaler, som har bevist deres værd over en læ...

På jagt efter en gave til faren der har alt

Skal man give far en god gave er der efterhånden så mange gode idéer at vælge i mellem at det ikke er til at finde rundt i. Er det til din gamle far på 70 er det måske en type gave du skal gå efter frem for hvis det er den nybagte far på 30. Her komm...